Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Seminari de llançament de la 2a ...
 
Divendres, 10 de febrer de 2017

Seminari de llançament de la 2a convocatòria per a projectes modulars del programa Interreg Med 2014-2020

(Barcelona, 22 de febrer de 2017)


Seminari llançament 2a convocatòria MED

Amb motiu de l'obertura de la segona convocatòria de projectes modulars, el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència i el Departament de la Vicepresidència i d'Ecnonomia i Hisenda, juntament amb el Programa Interreg Med organitza un Seminari informatiu per als candidats que tindrà lloc el 22 de febrer del 2017 a Barcelona al Palau Reial de Pedralbes. El Seminari, dirigit als candidats/es interessats a presentar-se, donarà informacions, consells i recomanacions sobre aquesta convocatòria i les modalitats de candidatura. 

Inscripció

Invitació i agenda

A la tarda hi haurà un acte dedicat a la recerca de socis i als intercanvis amb els encarregats dels projectes de la Secretaria Conjunta.

Des d'ara es pot començar a buscar socis o a publicar idees sobre projectes al fòrum.

 

D’altra banda, el dia 23 de febrer al matí tindrà lloc una sessió de treball al Palau de Pedralbes: Horitzontal Projects and Joint Secretariat work Meeting for the upcoming Interreg MED event: a Thematic forum. L’objectiu d’aquesta sessió és intercanviar opinions amb els socis del projectes horitzontals de cara al fòrum temàtic que tindrà lloc a València el 17 de maig. L’objectiu d’aquest fòrum és de reforçar la comunitat Med, crear sinergies i identificar temes comuns transversals entre comunitats temàtiques de projectes, partint dels resultats a mig termini i, alhora, recollint inputs de cara a la conferència transnacional de 2018 sobre capitalització. 

Inscripció