Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Seminari de llançament de la 2a ...
 
Dilluns, 27 de febrer de 2017

Seminari de llançament de la 2a convocatòria Interreg Med

Barcelona, 22 i 23 de febrer de 2017


Seminari de llançament 2a convotòria Interreg Med

El 22 de  febrer de 2017 va tenir lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona el Seminari de presentació de la 2a. convocatòria de projectes del Programa Interreg Med, amb prop de 230 assistents. L’acte inaugural el van dur a terme els membres de l’Autoritat de Gestió del Programa, la representant del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública i el representant del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, essent la cloenda a càrrec de la representant del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

En aquest seminari, dirigit als candidats/es interessats a presentar-se, es van donar informacions, consells i recomanacions sobre la convocatòria i les diferents modalitats de projectes. A la tarda es va dur a terme un acte dedicat a la recerca de socis i als intercanvis amb els encarregats dels projectes de la Secretaria Conjunta.

El 23 de febrer al matí va tenir lloc una sessió de treball: Horitzontal Projects and Joint Secretariat work Meeting for the upcoming Interreg MED event: a Thematic forum, amb L’objectiu d’intercanviar opinions amb els socis dels projectes horitzontals de cara al fòrum temàtic que tindrà lloc a València el 17 de maig. L’objectiu d’aquest fòrum és de reforçar la comunitat Med, crear sinergies i identificar temes comuns transversals entre comunitats temàtiques de projectes, partint dels resultats a mig termini i, alhora, recollint inputs de cara a la conferència transnacional de 2018 sobre capitalització.