Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Seminari de certificació de ...
 
Dimarts, 28 de març de 2017

Seminari de certificació de despeses de la 1a convocatòria Interreg POCTEFA 2014-2020

Barcelona, 28 de març de 2017


Seminari de certificació de despeses de la 1a convocatòria Interreg POCTEFA 2014-2020

El 28 de març de 2017 ha tingut lloc al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda el Seminari de certificació de despeses per als beneficiaris de la primera convocatòria de projectes del programa Interreg POCTEFA 2014-2020, amb prop de 100 assistents.

L’obertura del seminari ha estat a càrrec del senyor Albert Castellanos, Director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, com a Coordinador territorial Est del programa, i del senyor Jean-Louis Valls, Director del Programa. Aquesta sessió també ha comptat amb els representants de l’Autoritat Nacional espanyola, de l’Autoritat Nacional francesa i de l’Autoritat de Certificació del programa, així com també dels membres de la Secretaria Conjunta.

Aquest seminari estava adreçat als responsables financers i als gestors dels projectes programats a la primera convocatòria amb la finalitat de facilitar instruccions sobre el procediment i la informació a presentar en el moment de la justificació i de la certificació de les despeses.