Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Selecció dels projectes que ...
 
Dimecres, 12 d'abril de 2017

Selecció dels projectes que passen a la 2a fase de la 2a convocatòria del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2014-2020.


Selecció projectes 1a fase 2a convocatòria POCTEFA

El Comitè de Programació del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA) 2014-2020, es va reunir a Jaca l’11 d’abril de 2017 per escollir els projectes a participar en la segona fase de la segona convocatòria. En aquest Comitè va participar la Generalitat de Catalunya, mitjançant la representació de la Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació i la Direcció General d’Administració Local.

El resultat d’aquest Comitè ha estat la selecció de 106 projectes, dels 167 presentats en la primera fase, dels quals gairebé el 60% compten amb socis catalans.

Així mateix informem que el proper 26 d’abril de 2017 tindrà lloc a Pau (França) una jornada informativa, organitzada per la Secretaria Conjunta. Aquesta jornada, que es podrà seguir en streaming, va dirigida als promotors de projectes seleccionats a participar en la segona fase per orientar-los sobre com presentar el formulari de candidatura i la documentació que es requerirà a presentar.