Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Reunió del Comitè Territorial ...
 
Dilluns, 02 d'octubre de 2017

Reunió del Comitè Territorial Est del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2014-2020

Girona, 28 de setembre de 2017


Reunió CTE_28_09_2017

Per tal d’escollir els projectes que es programaran a la 2a.  convocatòria del Programa de Cooperació territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA) 2014-2020,  s’ha reunit el 28 de setembre de 2017, a la seu de la Delegació del Govern de Girona el Comitè Territorial Est. Aquesta sessió va ser presidida pel coordinador del Comitè, Albert Castellanos, Director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

El Director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà va donar la benvinguda als membres del Comitè Territorial Est, composat per el Conseil Régional Occitanie, el Conseil Départemental des Pyrénées-Orientales, el Conseil Départemental de l’Ariège, la Generalitat de Catalunya, l’Estat espanyol, l’Estat francès i l’Autoritat de Gestió del Programa.

En el decurs de la reunió es van  analitzar els 11 projectes que s’han presentat a aquesta segona convocatòria del POCTEFA 2014-2020, per la zona Est. 

Els resultats seran comunicats a l’Autoritat de Gestió per a la consideració en el Comitè de Programació, que tindrà lloc a Biarritz el 8 de novembre de 2017.