Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Fòrum Catalunya Mediterrània
 
Divendres, 11 de gener de 2019

Fòrum Catalunya Mediterrània

El proper 5 de febrer la Generalitat de Catalunya organitza el MedCat Partners Forum, un espai obert centrat en els projectes europeus, euroregionals i transfronterers a la Mediterrània.


La Jornada s’adreça a les entitats catalanes que treballen en projectes mediterranis i té per objectiu facilitar contactes, compartir experiències i bones pràctiques i promoure futures col·laboracions i partenariats en projectes europeus d'àmbit mediterrani.

En les diferents sessions hi participaran representants dels principals programes, projectes i xarxes d’aquest àmbit, com són Interreg MED, ENI CBC MED, PRIMA, POCTEFA, Interact, l’Euroregió, la CRPM o MedCités que exposaran la seva visió sobre el futur dels programes europeus a la Mediterrània de cara el nou marc financer de la UE. L’acte comptarà amb un espai de trobada de projectes, es facilitarà informació i es presentaran les convocatòries en curs i previstes.

El MedCat Partners Forum s’emmarca en el Fòrum Catalunya Mediterrània #MedCatDays#”, un programa d’activitats mediterrànies que tindran lloc a Barcelona durant la primera quinzena de febrer.

Us podeu inscriure omplint el següent formulari on line  fins el 20 de gener de 2019.

El formulari inclou la informació principal sobre l’estructura de l’acte i les principals sessions previstes els dies 4 i 5 de febrer.  Si hi esteu interessats, també us podeu inscriure al Seminari internacional "el Futur de la regió mediterrània" impulsat per l'Euroregió i la Conferència de Regions Perifèriques Marítimes (CRPM), que tindrà lloc el dia 4 de febrer.

Properament publicarem el programa complet.