Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Expert mission sobre sistemes ...
 
Dimarts, 04 de desembre de 2018

Expert mission sobre sistemes de costos simplificats

(Barcelona, 27 i 28 de novembre de 2018)


Expert mission sobre sistemes de costos simplificats

Els passats 27 i 28 de novembre va tenir lloc, al Departament de la Vicepresidència, d’Economia i Hisenda una Expert mission sobre sistemes de costos simplificats.

L’acte, coorganitzat per la DG Regio de la Comissió Europea i la Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, s’emmarca dins de l’instrument de la DG Regio TAIEX REGIO PEER 2 PEER, gràcies al qual les administracions públiques poden demanar col·laboració per a la implementació de la legislació europea. En aquesta ocasió, el tema de la missió van ser els sistemes de costos simplificats que els reglaments europeus preveuen per a la justificació de despeses de les operacions cofinançades per Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER).

Els experts, la Sra. Maeve Hamilton (Cap de l’Autoritat de Gestió, Departament d’Economia d’Irlanda del Nord) i el Sr. Gareth Dillon (Manager de les Prioritats d’Inversió, Departament d’Economia d’Irlanda del Nord), van guiar dues jornades de treball on hi van participar representants dels diversos departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionen fons FEDER.

El contingut de la sessió es va centrar en l’aplicació dels articles 67.5, 68.1 i 68.2 del Reglament (UE) 1303/2013 del Parlament Europeu i del Consell del 17 de Desembre de 2018. L’objectiu d’aquesta sessió era aprendre a aplicar i a treure el màxim rendiment de les opcions de costos simplificats per millorar i alleugerir la gestió i justificació dels projectes cofinançats a través del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.