Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Seminari de llançament de la ...
 
Dimarts, 08 de gener de 2019

Seminari de llançament de la tercera convocatòria de projectes del programa de Cooperació Territorial POCTEFA 2014-2020


3a. convocatòria POCTEFA

La tercera convocatòria de projectes del Programa Operatiu Espanya-França-Andorra s’obrirà a principis de febrer de 2019.  En aquesta ocasió haurà una sola fase d’aprovació de projectes i el període de presentació de candidatures serà de dos mesos.

Per tal d'ajudar als potencials promotors de projectes a la presentació de les candidaures, el proper 12 de febrer de 2019 tindrà lloc al Palau de Congressos de Jaca (Osca) el seminari de llançament de la tercera convocatòria de projectes.

Es preveu que la programació d’aquesta tercera convocatòria tingui lloc a l’octubre de 2019.

La dotació financera per a aquesta convocatòria tindrà el 20% del total del FEDER assignat al període 2014-2020. Aquest pressupost es repartirà entre totes les prioritats d'inversió a excepció de la 6c de l'Eix 3 (PI 6c: Valoritzar el patrimoni natural i cultural mitjançant enfocaments conjunts de desenvolupament sostenible) que no té fons disponibles.

La Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació resta a la vostra disposició per tal de guiar-vos en tot el procés de preparació de la candidatura, resoldre els vostres dubtes, i posant a la vostra disposició contactes i eines de recerca de socis per ajudar-vos a trobar el partenariat més idoni a la vostra tipologia de projectes. Podeu contactar-nos mitjançant el correu electrònic subgprogramacio.eco@gencat.cat